Engagera dig i kåren

Vi vill att alla som vill, oberoende av ekonomiska förutsättningar, ska bli scouter. Därför hoppas vi att du vill stödja oss. Kanske är du själv gammal scout eller har någon i din närhet som har upplevt mycket inom scoutrörelsen och vill hjälpa till så att fler unga kan få utvecklas och ha roligt i scouterna.

I vår scoutkår är barn och ungdomar indelade i olika åldersgrupper och vi träffas regelbundet. Vi gör många saker – allt ifrån att lära oss hur man överlever i naturen och leka till att diskutera jämställdhetsfrågor och göra insatser i samhället.

Bli stödmedlem

Du blir stödmedlem genom att betala in 100 kronor på bankgiro 5740-4014 eller lämnar pengarna till någor representant i vår scoutkår. Glöm inte att berätta ditt namn, adress och e-post så att vi regelbundet kan ge dig information om vad som händer i vår scoutkår. Om du betalar direkt till bankgirot är det viktigt att du skriver vem pengarna är från.

Vill du veta mer?

Ingrid Andersson